Er4 7028 Cut

Salgó Viktória – projektmenedzser

Az elmúlt évek alatt világossá vált számomra, hogy csak olyan munkát tudok végezni, ami egyben a hobbim is, és élvezem. Személyes érdeklődésem révén is kötődök a PP Sound pillérhez, dalszerzői vénámat épp a PP Sound pillér segítette 2019 őszén. Ezért dolgozom a PP Sound pillér projektjein, melyek mindegyikét elképesztően izgalmasnak tartom, legyen az a Folk_ME zeneoktatást célzó fejlesztése vagy a kortárs művészekkel, zeneszerzőkkel dolgozó HoME projekt.

Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál

Az Átlátszó Hang Újzenei Fesztivált két zeneszerző, Horváth Balázs és Gryllus Samu alapította 2014-ben, számos jól ismert budapesti koncertterem és szervezet, többek között a Liszt Ferenc Zeneakadémia, Trafó Kortárs Művészetek Háza, Budapest Music Center, Müpa és a FUGA Budapesti Építészeti Központ közreműködésével.

HoME – Otthon. Zene. Európa.

Személyes történeteink a háborúkról, a traumákról szóbeli történelmünk részét képezik, melyek a családban, generációkon keresztül fennmaradtak. Ezeket – mivel igazán szubjektív és intim történetekről van szó – különösen nehéz megosztani a nagyvilággal. A HoME családi házat formáló interaktív építménye körbeutazza Európát, hogy hangmintát gyűjtsön egy nemzetközi koncert megalkotásához. Az együtt dolgozó művészek nem csak zeneszerzők, hanem más művészeti ágakban is alkotók, hogy a gyűjtőmunka és az előadás igazán innovatív erővel bírjon.

MOST

A MOST program célja a balkáni zenei piac fejlesztése a helyi résztvevők, zenészek, menedzserek, fesztiválok, intézmények összekapcsolásával és támogatásával. A MOST program hidat képez a Balkán és a világzene nemzetközi piaca között, a személyes kapcsolatok, tapasztalatok és ezek cseréje által.

Polyphony – Ismeretlen Ukrajna

A POLYPHONY számos ukrajnai utazás eredményeként jött létre, amelyek keretein belül Both Miklós az autentikus kultúrát próbálta felkutatni. A projekt folyamán nemzetközi partnerekkel együttműködve kötöttük össze a történelmet a népi hagyományokkal, a zenét a filmmel és az előadó-művészettel. A projekt első éve a gyűjtésre és kutatásra fókuszált, amely eredményeként egy online platform született. A második évben a projektben részt vevő zenészek az ukrajnai autentikus parasztkultúrát képviselő énekesekkel kiegészülve európai turnéra indultak.