Fruzsi

Dézsi Fruzsina – pillérvezető

Bálint

Antal Bálint – projektmenedzser

Véleményem szerint nem szabad, hogy a művészet csak önmagáért létezzen, elengedhetetlen, hogy eszköz legyen, hogy valamilyen cél elérésén dolgozzon. Ilyen cél lehet a klímaváltozás elleni küzdelem is. Amit legjobban élvezek munkám során az az, hogy a PP Greenben arra törekszünk, hogy közelebb hozzuk egymáshoz ezt a két területet úgy, hogy közben platformot kínálunk a projektjeinkben résztvevő művészeknek, szakértőknek és segítjük környezetünket, valamint a bevont közösségeket. Projektjeimben igyekszem azokat a tapasztalatokat hasznosítani, amiket magánéletemben és művészeti kalandozásaim során szereztem, így kiváltképpen fontos számomra a csináld magad attitűd, és a közösségi, bevonódásra fókuszáló szemlélet.

RE-IMAGINE

Az éghajlatváltozás hosszú távon a modern társadalom egyik legnagyobb kihívása. A klímaváltozás mérsékléséhez való alkalmazkodással kapcsolatos jelenlegi és jövőbeli fejlemények az egész társadalom átfogó átalakításának kérdését vetik fel, beleértve a kultúra és a művészet területén szükséges változtatásokat. A RE-IMAGINE projekt egyike, az ezen területen megvalósuló, úttörő európai együttműködéseknek, amely különös tekintettel a kevésbé fejlett EU-országok előadó-művészeti szektorának zöld átállására fókuszál.

LIFE Bauhausing Europe

Projekt teljes neve: Szépség, fenntarthatóság, inklúzió: a New European Bauhaus megközelítésének igazolása olyan, középületek átalakítására irányuló projektek segítségével, amelyek végső célja az épületek környezetének megújulása
Projekt száma: Projekt 101113886 — LIFE22-ENV-ES-LIFEBauhausingEurope

CLICA

Young Climate Campaigners for the European Green Deal (Fiatal Klíma Aktivisták az Európai Zöld Megállapodásért)

A CLICA az artivizmust, vagyis a művészeti aktivizmust használja fel a fiatalok éghajlatváltozással kapcsolatos elkötelezettségének előmozdítására és a hátrányos helyzetű fiatalok hangjának növelésére az EU éghajlat-politikájában.

GREEN E.Th.I.Cs

A GREEN E.Th.I.Cs (Green Experinece Through Theatre, Inspiring Communities) a Kreatív Európa program által támogatott szociális és közösségi színházi projekt, amelyet 12 országból 18 partner közösen fejleszt. Elsődleges célja, hogy közösségi kulturális, színházi kezdeményezéseken keresztül növelje a lakosság környezeti tudatosságát és erősítse proaktivitásukat az Európai Zöld Megállapodás céljaival összefüggésben.

The Big Green

Zászlóshajó projektünkkel, a The Big Green-nel, egy nagyszabású ernyő-szervezet alá vonjunk a kreatív és környezetvédelmi szektorok kiemelkedő alakjait, és innovatív módszereket alakítunk ki a művészet felhasználására a fenntarthatóság ügyében.

Le Cake

A francia La Transplanisphère vezetésével, a Le Cake projekt a kulturális és kreatív szektor és más szektorok képviselői között kíván összefogást létrehozni, majd a felhalmozott közös tudást felhasználva, innovatív művészeti alkotásokat készíteni a fenntarthatóság témájában.

eARTh

Az eARTh egy egyedülálló projekt, amelyet a larisszai Golden Movie Production tervezett a pisai Associazione Casa della Città Leopolda-val és a budapesti Pro Progressione-val együttműködve, a Kreatív Európa 2021 program keretében.

Partnerek

Golden Movie Production (GR)
Associazione Casa della Città Leopolda (IT)