Eee

S-EEE – Sustainable EEEmerging

A projekt weboldala

A Sustainable EEEmerging (Emerging European Ensembles) célja a fiatal művészi karrier és a régizenei szervezetek fenntarthatóságának növelése.
Ez a projekt elősegíti a régizene fenntartható és élettel teli ökoszisztémává való átalakulását.

Az innovatív hibrid és vegyes tanulási kezdeményezések megszervezésével ez a projekt több csoportra fordít figyelmet, ideértve a fiatal tehetségeket, zenei szakembereket, régizenei művészeket, diákokat és kulcsfontosságú iparági szereplőket. Az S-EEE alapvető célkitűzése, és elkötelezettje a régizene rugalmas jövőjének kialakítása, a feltörekvő művészek vállalkozói készségekkel és fenntarthatósági kompetenciákkal való felruházása. A projekt lehetőséget biztosít a régizenével foglalkozó partnerek számára, hogy felfedezzenek fenntartható és innovatív megközelítéseket, javítva a helyi és globális fenntarthatóságot a régizene szektorban. Célunk egy olyan dinamikus platform létrehozása, amely a zenészek, a szakemberek, a közönség és a tágabb közösség javát szolgálja, különféle művészekkel, közönséggel és helyi érdekelt felekkel való együttműködés révén, egy virágzó ökoszisztémát kiépítve.

A projekt stratégiai terve a következő lépéseket tartalmazza:

  • A célcsoportok igényeinek szigorú kutatása, valamint a fenntartható gyakorlatok fejlődésének nyomon követése 10 esettanulmányon és egy átfogó kiértékelési folyamaton keresztül.
  • Egy átfogó tanterv 20 együttes (több mint 100 zenész) számára. Több mint 100 rezidencia, amely 200 modult és 80 koncertet foglal magában.
  • A több mint 11 országból származó zenei helyszínek fenntarthatóságának biztosítására kialakított tanulási terv, 20 tréning alkalom, több mint 100 munkatárs számára.
  • Fenntarthatósági ütemterv elkészítése mind a 11 partner számára, amelynek célja a fenntartható gyakorlatok előmozdítása és propagálása.
  • 10 művészeti laboratóriumból álló sorozat, amely a fenntartható művészeti projektek határait feszegeti.
  • Két művészeti akadémia, amelynek célja 40 fiatal zenészt képzése zenekari környezetben, valamint egyidejűleg egy erős közösséget ápolása.
  • 11 helyi és 8 transznacionális központ létrehozása, egyesítve ezzel 66 szervezetet és biztosítva 22 fenntartható túra megvalósítását.
  • Egy 450 művészből álló, élénk közösség létrehozatala online interakciók és a helyszíni események keverékével.
  • Egy kiadvány készítése és terjesztése, amely átfogóan összefoglalja a megismételhető eredményeket, és inspirációként szolgál 8 partnerhálózat számára.

A Sustainable EEEmerging praktikus megoldásokat kínál, amely összehangolja a zenét a környezettudatossággal. Legyél részese ennek a kezdeményezésnek, miközben a régizene fenntarthatóbb és harmonikusabb jövőjéért dolgozunk Európában és azon túl.

A Sustainable EEEmerging a következő lépés az EEE+ (EEE+ facebook oldala) után, amely egy másik, a Kreatív Európa által támogatott projekt, amelynek középpontjában a fiatal zenészek professzionális indulásának elősegítése a régizenében, munkájuk globális népszerűsítése, valamint az európai zene kulturális hagyatékának reflektorfénybe helyezése.

Hu Fundedbytheeu Rgb Pos