Re Imagine Web Cover

Rezidencia-program az ökológiai fenntarthatóság jegyében: A RE-IMAGINE projekt nyílt pályázata művészek számára – sajtóanyag

A RE-IMAGINE Green Art Practices on the Margin projekt az Európai Unió Kreatív Európa programja által támogatott úttörő európai együttműködési kezdeményezés, amely az előadóművészeti ágazat zöld átalakítására összpontosít a balkáni régióban és Közép-Európában, ahol a zöld átállás még mindig a kezdeti stádiumban van. A négy különböző országból érkező szervezet partnerségében megvalósuló projekt munkájában magyar részről a Pro Progressione vesz részt.

OpenCall-ReImagine

Felhívás a RE-IMAGINE projektünk rezidenciaprogramjára

Kedves művészek és kulturális szférában dolgozók, örömmel várjuk jelentkezésetek a RE-IMAGINE Green Residency programra, ami egy egyedi lehetőség a kritikus gondolkodásúaknak, hogy transzformatív projektekben vegyenek részt az éghajlatváltozás okozta sürgető kihívások kezelésére. A RE-IMAGINE Green Art Practices on the Margin projekt egy úttörő regionális kezdeményezés, amely az előadóművészeti szektor zöld átalakítására összpontosít, különösen a Balkán régióban és Közép-Európában, ahol a zöld átalakítási folyamatok még kezdeti szakaszban járnak.