Kult Men 10

Mit csinál egy kulturális menedzser? – 10. rész

Évadunk utolsó epizódjához érkeztünk, és a szerintünk legizgalmasabb kérdést a végére hagytuk. Bizonyára sokan közületek szeretitek a filmeket, és valószínűleg néha az is előfordul, hogy egyik-másik filmjelenethez hasonlítjátok napjaitokat. De melyik filmet említenétek, ha a munkátokat kellene bemutatni? Ezzel a kérdéssel szembesítettük a héten a Pro Progressione teljes csapatát, így Sára, Gergő, Kati, Viki és Barna mellett, ezúttal Meső, a PP pénzügyi asszisztense, és Timi, a csapat kommunikációs menedzsere is válaszolt.

És akkor lássuk, ki mit mondott!

Sára:
Die Hard 1-3. Amíg van kitéphető haja John McClane-nek” (A választás bizonyára főként annak köszönhető, hogy Sára nemrég van túl egy hosszú és kimerítő működési beszámoló összeállításán, de megnyugtatunk mindenkit, szerencsére bőven maradt haja…)

Gergő:
Swiss Army Man(vajon ki lesz az a bátor, aki megkérdezi Gergőtől, hogy DE MIÉRT?)

Kati:
„Először a Mission Impossible filmcím jutott eszembe. A sok párhuzamos projekttel való zsonglőrködés lehetetlen küldetésnek tűnik néha, de pont ezektől a kihívásoktól izgalmas a munka.” (Kati, valami ilyesmire gondolt: Életünk 13 percbe sűrítve)

Viki:
„Egy jól megírt mesekönyv olvasás közben megelevenedik az olvasó számára. Izgalmas, kihívásokkal teli történet valósul meg a képzeletünkben/valóságban. A főhős rendületlenül küzd a történet lezárásáért, de a mesekönyv tudjuk, szinte biztos siker, ha van egy szőrös csodasárkányod, akivel végigrepülöd az utat! (Mesekönyvet helyettesítsd a projekt szóval.)” (Ha az egyébként igen frappáns jellemzésből nem jöttetek volna rá, a helyes megfejtés a Neverending Story)

Barna:
A bakancslista. Mert a PP a művészeti ötletek bakancslistája.” (És minden eddigi tapasztalat azt mutatja, hogy ha Barnán múlik, ez a lista sosem fog elfogyni. Sőt…)

Meső:
Jumanji” (Mivel Meső imádja a GIF-eket, ezért csak ennyit tennénk hozzá)

Timi: 
„Kötéltánc/The Walk. Nagyon nincs mit magyarázni, a kép magáért beszél.”

Sphe 1283612 Full Image Gallerybackground En Us 1605647699172. Sx1080

Amint látjátok, igen kalandos mindannyiunk számára a PP-nél végzett munka. Köszönjük, hogy az elmúlt hetekben velünk tartottatok, és reméljük, sikerült legalább egy kicsit megismertetni veletek munkánk rejtelmeit. Mi tovább folytatjuk az élmények gyűjtését, az izgalmas kalandokat, és reméljük, hogy találkozunk még az úton!