Trainers

Trénerek

A kiválasztott művészek, akik részt vesznek a projektmunkában, szorosan együtt dolgoznak egy-egy tapasztalt múzeumi szakemberrel, akik a csapatok szakmai munkáját segítik a projekt során. Trénereink:

Tolnay Zsuzsa

Tolnay Zsuzsa természetvédő, világörökségi szakértő. Mélyen gyökerező motiváció vezette az örökséginterpretáció világába, amely annak minden területét lefedi, a tervezéstől a képzésen át a megvalósításig. Pályafutása során az örökségvédelem olyan vetületeivel is foglalkozott, mint kezelési tervek, stratégiai dokumentumok kialakítása, közösségfejlesztési programok és partnerségen alapuló rendezvények szervezése.

Boczen

Bőczén Árpád építész, nem csak épületek, de közösségek, zenei és más kulturális örökséghez kapcsolódó rendszerek és különösen emberek közötti együttműködések építője, résztvevője. Legfőbb érdeklődési területe a körülöttünk lévő világ sokszínű értelmezése, a különböző nézőpontok kölcsönös megértésének segítése, azaz az örökség interpretáció. A KÖME – Kulturális Örökség Menedzserek Egyesülete alapító elnöke.

Bayer

Bayer Árpád történész, múzeumi játéktervező. A csapatépítők és szabadulószobák világából érkezett vissza az örökséghez és a történelemhez, hogy az ismeretszerzést csomagolhassa élménybe. Ennek az Open History ad keretet.