Creative Agora Montpellier1

Január 30-án a Werk Akadémián ismerkedhetsz a CREATIVE AGORA platformjával

A CREATIVE AGORA projekt európai szinten támogatja a nonformális, részvételi művészeti felnőttképzést Európa hátrányos helyzetű és sokszínű közösségei számára. A CREATIVE AGORA célja a tanulás és a gyakorlat megtervezése és átadása a közösségi oktatás, a művészetek és a technológia területe között.

Ha érdekel a ▪️ részvételi művészet ▪️ a nem formális oktatás, és ▪️ egy hálózatépítő platform a művészek számára, ahol megoszthatják szakmai portfóliójukat és tapasztalataikat, a jólét, a társadalmi hatás és a nemzetközivé válás témáira összpontosítva, akkor mindenképp érdemes megismerned a https://community.creativeagora.eu/ felületet!

Január 30-án 17 órától csatlakozz hozzánk a Werk Akadémián, hiszen ezen az alkalmon – több projekt mellett – bemutatjuk neked, hogyan jött létre a CREATIVE AGORA platform és persze hogy mit érdemes tudni róla!

Az esemény teljes programja:

16.30-17.00 Érkezés, regisztráció, welcome
17.00-17.15 A C’MAN projekt bemutatása
17.30-18.15 Creative Agora és DemArt – jó példák, amelyek a C’MAN projekt módszereinek alkalmazásával valósultak meg
18.15-18.30 szünet
18.30-19.40 C’MAN workshop
19.40-20.00 Lessons learned
20.00-21.00 Kérdések megválaszolása, networking

Az eseményen ingyenesen vehetsz részt, de mindenképp szükséges, hogy regisztrálj, amelyet itt tudsz megtenni: https://forms.gle/jtdCSw5kMocj9d9j6

A rendezvény magyar nyelvű.

A Creative Agora projekt az Európai Unió Erasmus+ programjának támogatásával valósul meg.

Projekt partnerek: Folkuniversitetet (SE), Rinova Málaga Sociedad Limitada Unipersonal (E), ARTeria Foundation (PL), Urbani Separe (HR), DIMITRA Education & Consulting (GR), Uni’Sons (FR)