Kepler452 Album Ph Elisa Vettori (26)

Album * Kepler-452

Egy fényképalbum egy időgép: minden fénykép egy történet, minden történet egy ablak egy másik helyre – önmagunkhoz a múltból, szeretteinkhez, a helyekre, ahol éltünk. Egy albumot lapozgatni azt jelenti, hogy elmerülünk a tudatalattinkban, a múltbeli életünkben és pillanatainkban.

Emlékezet és felejtés – ezek azok a a kulcsszavak, amelyek a Kepler-452 ‘Album’-át motiválták, egy olyan előadást, amely találkozik az emlékezettel és annak elhalványulásával.
Egy album határok nélkül, egy kísérlet és egy kutatás, amelyet az állatvilág egyik jelensége indított el: hogyan lehetséges, hogy a világ összes angolnája életének egy bizonyos pontján több tízezer kilométert utazik az óceánok fenekén, hogy egy ősi emlékezet által hajtva, mindannyian együtt, ugyanazon a helyen találják magukat, hogy szaporodjanak, meghaljanak és újjászülessenek.
*
A Kepler-452 színházi társulat 2015-ben Bolognában született Nicola Borghesi (író, rendező és színész), Enrico Baraldi (író és rendező) és Paola Aiello (író és színésznő) találkozásából. A Kepler célja a megalakulása óta: kinyitni a színházak ajtaját, kilépni annak keretei közül és a színházak lencséjén keresztül figyelni, mi történik a nagyvilágban, majd színpadra vinni a nem színházi emberek életét és történeteit.

Weboldaluk címe: https://kepler452.it/

Az előadás két alkalommal, szeptember 14-én 18:00-tól és 20:30-tól látható a Bethlen Téri Színházban.

Jegyár: 2500 Ft

Jegyvásárlás:
https://bethlenszinhaz.jegyx1.hu/eloadas/2610/kepler-452-album

Az előadás Facebook eseményei elérhetőek itt:

https://fb.me/e/3C1glaMnl

https://fb.me/e/3GLqQAITP