Workshop 3

Workshopok és konferenciák

Hiszünk benne, hogy a tudáscsere és a networking lehetőségek a művészeti szakma szereplői között kulcsfontosságú a nemzetközi kulturális programok létrejöttében. Ezért nem csak résztvevői vagyunk a nemzetközi konferenciáknak, hanem több éves tapasztalatunk van konferencia- és workshop szervezésben is a művészet és a művészetmenedzsment széles területein.

20 és 500 fő közötti rendezvényeinket önállóan vagy fesztiválokhoz, kiállításokhoz kapcsolódóan szervezzük meg. Ezen találkozók sokszor kiindulási pontként szolgálnak jövőbeni együttműködésekhez, közös programokhoz is.

Az elmúlt években többek között az alábbi rendezvényeket szerveztük:

  • IETM találkozó 500 résztvevővel 2015-ben
  • Kreatív Európa – Fókuszban a Duna-régió: Régiós országok kooperációját segítendő, 150 résztvevővel, közöttük magas rangú EU-s tisztviselőkkel
  • TANDEM Törökország program, félidei találkozó 40 szakmai résztvevővel
  • Európai Örökség Cím birtokosok találkozója, 20 vendéggel és az EU kultúráért felelős biztosával
  • ORACLE Kulturális Hálózat évi gyűlése 2019-ben
  • Nemzetközi 17. MitOst Fesztivál 300 résztvevővel 2019-ben.

A Pro Progressione széles tapasztalattal rendelkezik a konferenciákhoz kapcsolódó különböző elemekben:

helyi partnerek kiválasztása és meghívása · szakmai program megalkotása és szervezése · facilitátorok kiválasztása és meghívása · helyszínek szervezése · off-programok és esti programok · PR és kommunikáció · teljes logisztika, utazást, szállást, étkezést beleértve

A Pro Progressione csapatának tagjai a világ minden táján vettek már részt szakmai workshopokon és konferenciákon, ezen tapasztalatok és kapcsolati hálók biztosítják a magas színvonalú szervezést. A szociális és környezeti szempontokat folyamatosan figyelembe véve igyekszünk a programok bővítésére, hogy vendégeink a lehető legteljesebb élményben részesüljenek.

Projekt
menedzser

Petrányi Barna

Projekt időszak

2008 -