Kreativ Europa Program 1

20 éve az Európai Unióban, 10 éve a Kreatív Európa programban

Nagyon örülünk, hogy részt vehetünk a Kreatív Európa Iroda eseményén, ahol bemutathatjuk projekteinket! Gyertek el, ismerkedjetek meg velük, és ünnepeljük együtt az európai uniós tagságunk 20 éves, valamint a Kreatív Európa program 10 éves évfordulóját 2024. június 25-én az Európa Pontban!

Szeretnél megismerkedni a Kreatív Európa program nyertes magyar projektjeivel? Tervezel pályázni a Kreatív Európa program támogatásaira?

Ünnepeljük közösen az európai uniós tagságunk 20 éves és a Kreatív Európa program 10 éves évfordulóját, valamint a Kreatív Európa Történetek 2021-2023 című kiadvány bemutatóját 2024. június 25-én az Európa Pontban!

Az esemény 2024. június 25-én 14:00-16:00 között kerül megrendezésre az Európa Pontban, Budapest, Lövőház utca 35. szám alatt.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet itt tudsz megtenni: Regisztáció
Kitöltési határidő 2024. június 20. 23:59 (CEST).

Érdemes minél előbb jelentkezni, tekintettel arra, hogy a férőhelyek száma korlátozott, így csak az első 80 jelentkező számára tudunk helyet biztosítani. Ha nem tudsz eljönni kérjük idejében jelezd, hogy más tudjon jönni helyetted.

A regisztrálók értesítést kapnak az esemény előtti napokban a megadott e-mailen. Kérdés esetén a kultura@kreativeuropa.hu címen lehet érdeklődni. Azoknak, akik esetleg nem kapták meg a visszaigazoló e-mailt, azt javasoljuk, hogy először ellenőrizzék a Spam-mappájukat is!

Program:

14:00-14:40 Visszatérő nyertesek
Résztvevők:
Petrányi Barna – Pro Progressione
Weyer Balázs – Hangvető
Talló Gergely – Műhely Alapítvány

14:40-15:20 Tánc, színház, cirkusz
Résztvevők:
dr. Hibály Mónika – Pepita Tánc és Rekreációs Egyesület
Illés Márton – Független Színház
Simor Ágnes – Pro Jugendstil Alapítvány

15:20-16:00 Közszféra intézmények
Résztvevők:
Fazekasné Dr. Toma Katalin – Budapest Főváros Levéltára
Dr. Csonka-Takács Eszter –Szabadtéri Néprajzi Múzeum
Szenczi Krisztina – Hungary Helps Ügynökség

Részvételi szándékodat mindenképp jelezd az esemény oldalán (https://www.facebook.com/share/bMq7RK4is3UxjWHT/), így biztosan értesülni fogsz az eseménnyel kapcsolatos legfrissebb fejleményekről.

Az eseményen elhangzottak nem feltétlenül tükrözik az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete álláspontját.